Skip links

O Laño

O LAÑO DE QUESADILLA

Sobre tortilla de millo un tartar de polbo cunha capa de San Simón da Costa

  Avda Republica de Cuba, 35

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: Luns a venres: 11:30h a 16:00h /19:00h a 00:00h. Sábados e domingo: 12:00h a 16:30h / 19:00h a 01:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:00h a 14:00h / 19:30h a 22:30h

DIA DE PECHE SEMANAL: Luns de tarde e martes

Restaurante Sol Poniente

OUTRA TASA

Solombo de porco, crema de queixo e caramelo de viño mencia.

  Rúa Antonio Nores no4

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 1:30 a 16:00 / 20:00h a 23:30h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:00h a 14:00h / 20:15h a 22:15h

DIA DE PECHE SEMANAL: Martes noite e mércores todo o día

Plantaciones de Origen

SOLOMBO CON MISTURA DE SABORES

Escuma de patata con un toque picante, solombo marinado nun “majao cubano” e unhas setas encurtidas caseiras

  Rúa Real, 26.

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: De luns a xoves: 08.00h a 15.00h – 17:00h a 23:30h, venres e sábado: 09.00 a 15.00 – 17.00 a 01:00, domingo: 10.00 a 15:00 – 17:00 a 23:30h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 13:00 a 15:00h e de 20:30 a 23:30h

DIA DE PECHE SEMANAL: A tarde do xoves

O Eirado

PETISCO DE POLBO TROPICAL

Pan bao, polbo, mango, porro, cebola e pimentón.

  Eirado do Sinal no4

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 12:00h a 16:00h. / 20:00h a 23.30h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12.30h a 14.30h / 20.15h a 22.15h

DIA DE PECHE SEMANAL: Mercores noite e xoves todo o día

Cangaceiro

BAURÚ DE CARRILLERAS

Cociñamos as carrilleiras con rustido e viño tinto, as desmenuzamos e as colocamos en pan bao selado a prancha coa salsa das carrilleiras

  Rúa Méndez Núñez no20

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: Luns a xoves: 08:00 a 00.00 / Venres, Sábados e Domingos: 08:00 a 02:00

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: Luns a Xoves: 19.00 a 22.00 Venres, sábado y domingo: 19:30h a 22:30 Domingo – 12.00 a 13.00

DIA DE PECHE SEMANAL: Ningún

O Galo da Loli

BOLIÑO

Tenreira deshilachada en salsa de rioja, con cebola crocante e queixo cheddar en pan de trigo e centeo.

  Rúa Fonte do Galo, 5, Baixo

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: Martes a venres: 20:00h a 23:00h Sábado, domingo e festivos: 20:00h a 00:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 20:00 a peche

DIA DE PECHE SEMANAL: Luns

Bar Casa Barbeiro

CALAMAR RECHEO EMPANADO

Calamar recheo de mexillón e sofrito de cebola, tomate e pimento vermello con viño de ribeiro, que se empana e frie

  Estrada Bueu, 67, Aldán

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 07:30h a 01:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:00 a 15:00 e de 20:00 a 23:00

DIA DE PECHE SEMANAL: Ningún

Restaurante Plaza

NIÑO DE ATÚN

Tosta de pan con tomate, aceite de oliva, escama de sal e lombo de atún, con prebe de iogur, mel e eneldo.

  C/ Méndez Núñez, 27

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 09:00h a peche

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12.00 a 14:00h - 20:00h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Domingo tarde

Restaurante A Curva

ENTRE RÍAS

Pasta fresca rechea de marisco de cuncha e verduras con escuma vexetal

  Baixada Praia de Nerga, 32

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 10:30h a 00:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12.00h a 14:00h – 20:30h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Martes

Pandemolde Taberna Viaxeira

TEMAKI

Cono de alga nori con arroz, atún marinado, aguacate e maionesa de wasabi.

  Rúa do Hío, 16

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 12:00h a 16:30h / 19:00 a peche

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:30h a 16:00h / 20:00h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Mércores

Pandemillo Taberna Galega

BRIOZZA

Pan de brioche con espirulina, cremoso de queixo San Simón, tomate confitado, salsa pesto, brotes de alfábega e anchoa feita por nós..

  Lugar Cruceiros, 5 Coiro

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: Luns a venres: 11:30h a 17:00 / 19:00 a peche. Sábados e domingos: 11:30h a peche

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:30h a 14:30h – 20:00h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Mércores

Taberna “O Arco”

TAKO DAKI

Taco de carrilleiras de tenreira estofada con cebola encurtida e salsa de cilantro

  Praza do Arco, 8

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 11:00h a 17:00h – 19:00h a 00:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12.00h a 14.00h – 20.00h a 22.00h.

DIA DE PECHE SEMANAL: Mércores

Bar Sete

LA COLOSAL

Tosta de pan de semente con base de marmelada de pemento con salsa de champiñóns, queixo fresco casero de froitos secos (queixo turco) e presa ibérica

  Miranda, 11 Coiro

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: Martes a venres: 09:30h a 00:00h. Sábados e domingos: 10:00h a 00:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:00h a 14:00h – 19:00h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Luns

Casa Porrón

CABALLA AHUMADA CON AJOBLANCO Y ALGAS

Caballa afumada servida cun allobranco de anacardo e algas encurtidas.

  Rúa Eugenio Sequeiros No 16

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 10:00h a 24:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 13:00h a 16:00 – 20:00h a 23:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Luns

O Gran Sol

O CON DE NERGA

Empanadilla de millo con marisco e bechamel

  Rúa Carballas, 8 – Praia de Nerga

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 12:00h - peche

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: Luns a venres 12:00h a 15:00h / 20:00h a peche. Sábados e domingos: 12:00h a 13:30h / 20:00h a peche

DIA DE PECHE SEMANAL:

Manolo Mañanita

UN BIKINI MAIS MOLÓN QUE UNHA RUMBA CATALÁ

Sandwich de pan brioche fino con manteiga recheo de carne xarrete desmenuzada cociñada lentamente, rica salsa de porto e crema agre

  Praza do Arco, 7

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 11:30h a 17:00h – 19:30h a 00:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:30h a 14:30h – 20:00h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Luns

Nabeira

BOCADO DE POLBO AGRIDOCE

  Rúa Montero Rios, 14 Estación maritima de Cangas

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 08:00h a 22:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 11:30h a 14:00h /19:00h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Ningún

La Isla Lunh & Bar

BRANDADA MAR E TERRA

Vasiño de puré de queixo con aguacate e polbo aderezado con infusión de pimentón e fritura de menta

  Praza das Pontes, 2

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: Luns a xoves: 09:00h a 23:00h. Venres: 09:00h a 00:00h. Sábados: 10:00h a 00:00h. Domingos: 10:00h a 23:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:00h a 14:00h /19:00h a 21:30h

DIA DE PECHE SEMANAL: Ningún

La Cienaga

BENFEITIÑO

O Benfeitiño é unha tosta de raxo sobre unha cama de compota de mazá ácida ecolóxica, coronada con tetilla da terra e cebola caramelizada

  Avda Ourense, 48 Bajo

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 10:00h a 00:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA: 12:30h a 14:30h / 19:30h a 22:00h

DIA DE PECHE SEMANAL: Ningún

Mama Rous

FILLOAS DE MAR

Filloas recheas de centola sobre base de salsa americana e po de algas

  Avda de Ourense, 13 Bajo

HORARIO APERTURA Ó PÚBLICO: 11:00h a 16:00h / 20:00h -23:00h

HORARIO DE SERVIZO DA TAPA:

DIA DE PECHE SEMANAL: Xoves